Låt Botello hyra ut ditt attefallshus

Alla vinner på att du hyr ut ditt attefallshus. Genom att investera i ett attefallshus som sedan hyrs ut så öppnar det upp för fler boenden och en minskad bostadsbrist. Du som villaägare gör gott för samhället samtidigt som du rustar dig själv med en extra inkomst.

Med Botello kan din vardag flyta på som vanligt då vi tar hand om allt. Vi vill göra det enkelt för dig och tar dig igenom byggprojektet, hittar en hyresgäst och ser till att du kan luta dig tillbaka och se fram emot en första inbetalning.

Få ett reducerat pris utan att kompromissa på kvalitet

Du kan få ett bättre pris på ditt attefallshus utan att behöva kompromissa på kvalitet eller interiör. Vi på Botello tror på ett långsiktigt samarbete och vi vill att du som villaägare ska få den hjälp du önskar även efter ditt hus står på plats.

Förmedlingsrabatt

Vi erbjuder en förmedlingsrabatt upp till 250 000 kronor för att främja en långsiktig relation. När du köper ett Botellohus tillsammans med vår förmedling så får du alltså både ett lägre pris samt hjälp med uthyrning av huset.

Så fungerar uthyrningen i praktiken

1

Förmånligt pris

För dig som vill skaffa ett Botellohus, eller som har ett attefallshus sedan tidigare, erbjuder vi en smidig lösning där du kan få hjälp att hyra ut ditt hus och därmed slippa allt jobb detta annars innebär. Du som både vill köpa och hyra ut ditt Botellohus får ett förmånligt pris på husets totalkostnad som tack för förtroendet.

2

Förmedlingsavtal

För att vi ska kunna hjälpa dig att hyra ut ditt attefallshus upprättas ett förmedlingsavtal mellan Botello och dig som villaägare. Avtalet styr under hur lång tid vi får hjälpa dig hyra ut ditt attefallshus. Vi förstår att det kan kännas jobbigt att ta hand om det administrativa vid en uthyrning och därför ingår allt administrativt arbete samt förvaltning och underhåll i vår uthyrningslösning.

3

Uthyrning

När allt är fixat och klart är vi snabba på bollen och kan börja hyra ut ditt hus direkt. Vi på Botello ansvarar för att hitta en grym hyresgäst som vi sedan sköter all kontakt med, så du kan fortsätta din vardag som vanligt.

4

Hyresintäkt

Du som villaägare ska såklart tjäna på att hyra ut ditt hus. Vi kan hjälpa dig hitta ett finansieringsupplägg som passar just dina förutsättningar och ger dig en bra avkastning på din investering. Vi säkerställer att hyran betalas in av hyresgästen på vårt klientmedelskonto och ersätter dig löpande efter att vi dragit av en mindre förmedlingsavgift.

Er ansvarsfrihet och Botellos ansvar

När vi hjälper dig att hyra ut ditt attefallshus så ansvarar vi för allt som har med attefallshuset och hyresgästen att göra.

Skaffa ett attefallshus?

Nedan kan du som är intresserad av ett Botellohus testa och se om vi finns i ditt område eller kan du välja att läsa mer om huset.

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.