Scrolla ner

Så går det till

När du blir en del av Botellos värld så kan hela processen beskrivas genom 3 olika faser. Se vad du behöver göra och vad du inte behöver bry dig om nedan.

balkongbild

Information och beslutsfasen

För oss är det viktigt att ta ansvar. Därför kan Botellos process göras helt digital så att du som kund kan känna dig trygg.

01

Ta kontakt

Det går snabbt och du kan göra det direkt här. Vill du hellre prata lite går det jättebra att ringa våra rådgivare. Hör av dig på nummer 08-5151 00 90. Hej hej.

02

Digital prospektering

När du visat intresse så gör våra rådgivare en digital prospektering av din tomt. Din tid är viktig och för att inte slösa den så kollar rådgivarna upp hur din tomt ser ut innan de kontaktar dig. De ser över om du har förutsättningar för att ha ett Botellohus.

03

Första samtalet med dig

Våra rådgivare ringer upp dig för ett allmänt informationsmöte. Tycker du det låter intressant så bokas en konceptgenomgång.

04

Konceptgenomgång

Våra rådgivare går igenom all information du behöver och vill veta. Du får information om Botello, finansiella lösningar, hur koncepten ser ut samt får möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Vi på Botello är inte främmande för att anpassa oss efter era önskemål och möjligheter.

Med Serafim Finans kan du få hjälp att finansiera ditt Botellohus. Fråga våra rådgivare om det eller besök deras sida här!

05

Tomtvalidering

Våra rådgivare besöker din tomt och ser över bästa placeringen av huset. Har du möjlighet att vara hemma är det superkul, annars återkopplar de och berättar om de bästa möjligheterna för just din tomt.

06

Byggrådsutlåtande

Våra rådgivare presenterar din tomt för vårt bryggråd som ser över om det går att bygga ett Botellohus. De tittar på om byggnationen är genomförbar, kollar på tekniska detaljer och tar fram en preliminär kostnadskalkyl. Våra rådgivare återkopplar till dig med ett utlåtande om vad byggrådet kommit fram till.

07

Avtalsgenomgång

När du har funderat och väl bestämt dig för att bli en del av Botellos värld så bokar våra rådgivare en avtalsgenomgång. Under detta möte går ni genom eventuella tillval och andra önskemål. Om du önskar att bygga en terrass, fälla ett träd eller två så tar du upp det under detta möte. Tillsammans fastställer ni vad det är du faktiskt vill ha och efter mötet skickar våra rådgivare ett utkast till dig.

08

Byggkommittén

Efter avtalsgenomgången presenterar våra rådgivare ditt önskade upplägg för vår byggkommitté. Beroende på dina önskemål och tillval så återkopplar våra rådgivare dig med ett slutgiltigt pris samt om det är en tumme upp eller ner från vår sida att köra.

09

Avtalssignering

När du tycker avtalet ser bra ut och känner dig redo att köra så är det tid för avtalssignering. Signeringen sker med Mobilt BankID och i samband med detta lämnar du fas 1 och går du vidare till fas 2, bygg och leveransfasen.

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.