Välkommen till Botellos värld

Vi på Botello värnar om våra kunder och värderar att du, vare sig om du är villaägare med ett Botellohus på din tomt eller hyresgäst och bor i ett av våra hus, känner dig välkommen in i vår gemenskap.

Bo i våra hus

För allas bästa ställer vi höga krav på både område och tomtyta men även pådig som flyttar in på tomten hos våra villaägare. För oss är det viktigt att alla parter ska känna sig bekväma och avslappande och därför samarbetar vi bland annat med Bostadsförmedlingen. Tillsammans säkerställer vi en bra boendelösning för alla.

Är du intresserad av att bo i ett Botellohus? Håll då utkik på Bostadsförmedlingens hemsida

Är du villaägare och tycker att Botellos koncept låter spännande? Anmäl ditt intresse eller kontakta någon av våra rådgivare. Vi är alltid glada över att få prata med härliga människor!

Är du vår nästa hyresgäst?

Svenskt personnummer

Goda referenser från tidigare boende

Fast inkomst

Ingen rökning inomhus

Inga betalningsanmärkningar

Inga husdjur

För företag

Bostadslösningar för företag lutar antingen åt att bli för kostsamma eller så råder det brist på trygghet, hemkänsla och komfort. Botellohusen är yteffektiva boenden som fungerar under både kortare och längre perioder och som ligger i anslutning till kontor och arbetsplatser. Alla hus är utrustade med förstaklassiga bekvämligheter i ett strategiskt placerat område. För mer information kring våra företagsboenden, kontakta vår rådgivare.

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.