Botellohuset

Vi på Botello tror på kvalitet över kvantitet. Istället för att erbjuda Sveriges största utbud eller lägsta pris så har vi tagit fram Sveriges nog mest bearbetade och genomtänkta attefallshus på 30 kvadratmeter. Botellohuset är otroligt prisvärt, sett till den höga standard det håller, och är optimalt för att leva och bo i.

Designat för boende med genomtänkta val

Gör det enkelt för dig! Med Botellos attefallshus kan du skippa osäkerheten och alla svåra val, vi sköter detta åt dig.

Noggrant utformad

Botellos hus är omsorgsfullt framtagna av Waldemarson Arkitekter och är designade för att bo och leva i. Våra hus levereras nyckelfärdiga och uppfyller kraven för permanentboende.

Utrustad med omtanke

Du ska känna dig säker på att allt med ditt hus andas kvalitet och av den anledningen har vi noga valt vilken utrustning som ska finnas i alla hus vi producerar. Varje val har gjorts med en stor omtanke och med förtroende för det valda varumärket. Vi har helt enkelt gjort alla svåra val åt dig, så att du slipper.

En helhetslösning

När du skaffar ett Botellohus tillsammans med förmedlingen så levereras huset alltid med totalentreprenad. Detta innebär att vi ansvarar för allt arbete och kostnaden för arbetet som är inräknat i det fasta pris som du fått presenterat innan avtalsskrivning.

Spara pengar utan att tumma på kvaliteten

För dig som vill spara pengar utan att gå ner i kvalitet så har vi lösningen. För oss är det en självklarhet att en viss standard inte ska kunna väljas bort! Därför tummar vi inte på kvaliteten för att kunna erbjuda en rabatt. Vi har andra lösningar för detta.

Botellohusets insida och utrustning

Botellohusets storlek må vara begränsad men det har inte hindrat oss från att förse huset rikligt med utrustning. Vi har ställt stora krav på kökets utformning, förvaringsmöjligheter och även resterande planlösning. Huset levereras därför utrustat långt över vad som kan ses som standard och vi jobbar endast med välkända leverantörer.

Utrustning

  • Fullstora vitvaror
  • Rymligt sovloft
  • Helkaklat badrum
  • Riktig trappa

Läs mer

Botellohusets utsida och utformning

Botellohuset har en smart design och planlösningen är utformad på ett optimalt sätt för att passa de flesta tomter men även för att klara kraven som ställs för ett komplementbostadshus i BBR 29. Tre av husets väggar samt taket är EI60 brandklassade, vilket gör det möjligt för huset att stå nära andra byggnader och ökar även placeringsmöjligheterna på din tomt.

Utrustning

  • Smart planlösning
  • EI60 brandklassade
  • Passar de flesta tomter
  • 10 Fönster

Läs mer

Vanliga frågor

1

Hur jobbar Botello med prissättning?

När du ska bygga attefallshus så förekommer det ofta oklarheter kring priset. Detta beror på att det finns flertalet faktorer som kan påverka priset. Det kan vara allt från val av hus, invändig design, bygganmälan till kommunen, lyft, leverans och sedan anslutningskostnader. När du beställer ett nyckelfärdigt attefallshus med loft hos Botello så vill vi sudda ut dessa oklarheter. Därför presenterar vi alltid ett fast pris, och inte bara ett uppskattat, innan du signerar ditt avtal.

Vi är väldigt trygga i vår process och jobbar för att det inte ska uppstå dolda kostnader. Du som både skaffar ett Botellohus och hyr ut det genom oss kan känna dig säker på att vi rår om hela kedjan. Skulle det vara så att det uppkommer en oväntad kostnad, av anledning med försening eller olycka, så täcker vi upp för detta. För dig som köper huset nyckelfärdigt, utan förmedlingsupplägget, så ansvarar du själv för handlingar till kommunen, längre lyft än 13 meter och anslutningskostnader med mera.

2

Vem tar ansvar för processen?

Vi på Botello förstår att byggnation och leverans av ett nyckelfärdigt attefallshus kan kännas som ett stort projekt med många osäkerheter. Därför är vår process uppbyggd på så sätt att vi tar allt ansvar och sköter hela processen när du köper ett Botellohus med totalentreprenad. Vi vill helt enkelt att du som villaägare ska kunna se tillbaka på denna tid som en avkopplande och stressfri period.

Vi användercookies, en liten datafil som lagras i din dator för att öka säkerheten för våra användare samt förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.